id: | 28806 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва страв з курятини з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ресторану "Brewmen") |
Authors: | Сабатович В.М. |
Keywords: | страва, курятина, технологія, рецептура, листя лободи, листя кропиви, борошно з кореневищ пирію, насіння гарбуза, січені волоські горіхи |
Date of publication: | 2023-07-11 09:36:12 |
Last changes: | 2023-07-11 09:36:12 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Удосконалено технологію виробництва страв курятини з використанням нетрадиційної сировини, а саме на основі рецептури січені котлети з бройлерів-курчат створено рецептуру хлібця м’ясного з курятини з додаванням листя лободи, листя кропиви, борошна з кореневищ пирію та насіння гарбуза, січених волоських горіхів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28806 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28806.pdf Size : 797259 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|