The Repository of VTEI
id: 28806
Title: Удосконалення технології виробництва страв з курятини з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ресторану "Brewmen")
Authors: Сабатович В.М.
Keywords: страва, курятина, технологія, рецептура, листя лободи, листя кропиви, борошно з кореневищ пирію, насіння гарбуза, січені волоські горіхи
Date of publication: 2023-07-11 09:36:12
Last changes: 2023-07-11 09:36:12
Year of publication: 2023
Summary: Удосконалено технологію виробництва страв курятини з використанням нетрадиційної сировини, а саме на основі рецептури січені котлети з бройлерів-курчат створено рецептуру хлібця м’ясного з курятини з додаванням листя лободи, листя кропиви, борошна з кореневищ пирію та насіння гарбуза, січених волоських горіхів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28806
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28806.pdf Size : 797259 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge