| id: | 28805 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ТОВ ТД «Хмельницькхліб») |
| Автори: | Нікончук К. Б. |
| Ключові слова: | хліб, технологія, функціональні продукти, амарант, коріандр, інжиніринг, рецептура |
| Дата публікації: | 2023-07-11 09:32:52 |
| Останні зміни: | 2023-07-11 09:32:52 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна полягало у підвищенні кількості білка за рахунок внесення цільнозернового борошна з насіння амаранта та введення екстракту коріандра, як джерела ессенціальних речовин. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28805 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28805.pdf Розмір : 756632 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |