Репозиторій ВТЕІ
id: 28805
Назва: Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ТОВ ТД «Хмельницькхліб»)
Автори: Нікончук К.Б.
Ключові слова: хліб, технологія, функціональні продукти, амарант, коріандр, інжиніринг, рецептура
Дата публікації: 2023-07-11 09:32:52
Останні зміни: 2023-07-11 09:32:52
Рік видання: 2023
Аннотація: Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна полягало у підвищенні кількості білка за рахунок внесення цільнозернового борошна з насіння амаранта та введення екстракту коріандра, як джерела ессенціальних речовин.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28805
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28805.pdf Розмір : 756632 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити