The Repository of VTEI
id: 28805
Title: Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ТОВ ТД «Хмельницькхліб»)
Authors: Нікончук К.Б.
Keywords: хліб, технологія, функціональні продукти, амарант, коріандр, інжиніринг, рецептура
Date of publication: 2023-07-11 09:32:52
Last changes: 2023-07-11 09:32:52
Year of publication: 2023
Summary: Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна полягало у підвищенні кількості білка за рахунок внесення цільнозернового борошна з насіння амаранта та введення екстракту коріандра, як джерела ессенціальних речовин.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28805
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28805.pdf Size : 756632 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge