| id: | 28805 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ТОВ ТД «Хмельницькхліб») |
| Authors: | Нікончук К. Б. |
| Keywords: | хліб, технологія, функціональні продукти, амарант, коріандр, інжиніринг, рецептура |
| Date of publication: | 2023-07-11 09:32:52 |
| Last changes: | 2023-07-11 09:32:52 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна полягало у підвищенні кількості білка за рахунок внесення цільнозернового борошна з насіння амаранта та введення екстракту коріандра, як джерела ессенціальних речовин. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28805 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28805.pdf Size : 756632 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |