Репозиторій ВТЕІ
id: 28803
Назва: Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з екстрактами дикорослої сировини (на матеріалах пекарні, ФОП Білохатнюк В.О.)
Автори: Ільніцька В.П.
Ключові слова: хлібобулочні вироби, дикоросла сировина, ревінь, чорна бузина, властивості, технологія
Дата публікації: 2023-07-11 09:25:40
Останні зміни: 2023-07-11 09:25:40
Рік видання: 2023
Аннотація: В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виробництва хлібобулочних виробів з екстрактами дикорослої сировини, саме тому у якості добавки було обрано чорну бузину та ревінь, адже хімічний склад і властивості бузини чорної та ревеню позитивно впливають на біологічну цінність та зовнішній вигляд готових виробів. Проаналізовано діючу технологію виробництва хлібобулочних виробів у пекарні ФОП Білохатнюк В.О., виробляють хлібобулочні вироби безопарним способом, за традиційною технологією, що цілком задовольняє виробництво удосконаленого продукту. Обгрунтовано технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів з екстрактами дикорослої сировини. Екстракти чорної бузини і ревеню було обрано через харчову цінність і їх корисні властивості. Дана сировина вирощується в Україні та є доступною в ціні.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28803
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28803.pdf Розмір : 783843 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити