id: | 28802 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва кремів для кондитерських виробів (на матеріалах кафе «Слов’янський базар») |
Автори: | Баранюк М.Ю. |
Ключові слова: | креми, кондитерські вироби, порошок топінамбуру, технологія, харчова цінність |
Дата публікації: | 2023-07-11 09:24:20 |
Останні зміни: | 2023-07-11 09:24:20 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Проаналізувавши сучасні дослідження у сфері виготовлення кремів на основі вершків, дійшли до висновку, що використання в них порошку з топінамбуру в кількості 10% сприятиме підвищенню смакової та харчової цінності, дасть можливість вживати їх при дієтичному харчуванні у якості як самостійної кулінарної продукції, так і оздоблювального кондитерського напівфабрикату. Отже, сукупність інгредієнтів дозволяє одержати крем та обґрунтувати технологічні параметри з особливою рецептурою, підвищеною харчовою цінністю, смаковими властивостями та багатофункціональністю, який можна використовувати в якості крему, оздоблювального напівфабрикату, начинки. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28802 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28802.pdf Розмір : 824250 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|