Репозиторій ВТЕІ
id: 28802
Назва: Удосконалення технології виробництва кремів для кондитерських виробів (на матеріалах кафе «Слов’янський базар»)
Автори: Баранюк М.Ю.
Ключові слова: креми, кондитерські вироби, порошок топінамбуру, технологія, харчова цінність
Дата публікації: 2023-07-11 09:24:20
Останні зміни: 2023-07-11 09:24:20
Рік видання: 2023
Аннотація: Проаналізувавши сучасні дослідження у сфері виготовлення кремів на основі вершків, дійшли до висновку, що використання в них порошку з топінамбуру в кількості 10% сприятиме підвищенню смакової та харчової цінності, дасть можливість вживати їх при дієтичному харчуванні у якості як самостійної кулінарної продукції, так і оздоблювального кондитерського напівфабрикату. Отже, сукупність інгредієнтів дозволяє одержати крем та обґрунтувати технологічні параметри з особливою рецептурою, підвищеною харчовою цінністю, смаковими властивостями та багатофункціональністю, який можна використовувати в якості крему, оздоблювального напівфабрикату, начинки.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28802
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28802.pdf Розмір : 824250 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити