The Repository of VTEI
id: 28802
Title: Удосконалення технології виробництва кремів для кондитерських виробів (на матеріалах кафе «Слов’янський базар»)
Authors: Баранюк М.Ю.
Keywords: креми, кондитерські вироби, порошок топінамбуру, технологія, харчова цінність
Date of publication: 2023-07-11 09:24:20
Last changes: 2023-07-11 09:24:20
Year of publication: 2023
Summary: Проаналізувавши сучасні дослідження у сфері виготовлення кремів на основі вершків, дійшли до висновку, що використання в них порошку з топінамбуру в кількості 10% сприятиме підвищенню смакової та харчової цінності, дасть можливість вживати їх при дієтичному харчуванні у якості як самостійної кулінарної продукції, так і оздоблювального кондитерського напівфабрикату. Отже, сукупність інгредієнтів дозволяє одержати крем та обґрунтувати технологічні параметри з особливою рецептурою, підвищеною харчовою цінністю, смаковими властивостями та багатофункціональністю, який можна використовувати в якості крему, оздоблювального напівфабрикату, начинки.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28802
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28802.pdf Size : 824250 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge