id: | 28801 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів (на матеріалах ТОВ «ФІРМА «ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава») |
Автори: | Брянцева С.Ю. |
Ключові слова: | кондитерські вироби, фрукти, штрудель, цільнозернове борошно, харчова цінність |
Дата публікації: | 2023-07-11 09:20:59 |
Останні зміни: | 2023-07-11 09:20:59 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В роботі доведено доцільність використання цільнозернового борошна в традиційній рецептурі штруделю для розширення асортименту кондитерських виробів. Розроблена рецептура включає повну заміну пшеничного борошна на цільнозернове для покращення органолептичних показників виробу. За результатами досліджень доведено, що використання у рецептурному складі штруделю з яблуками цільнозернового борошна дає можливість отримати кондитерський виріб з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28801 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28801.pdf Розмір : 755904 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|