Репозиторій ВТЕІ
id: 28801
Назва: Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів (на матеріалах ТОВ «ФІРМА «ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава»)
Автори: Брянцева С.Ю.
Ключові слова: кондитерські вироби, фрукти, штрудель, цільнозернове борошно, харчова цінність
Дата публікації: 2023-07-11 09:20:59
Останні зміни: 2023-07-11 09:20:59
Рік видання: 2023
Аннотація: В роботі доведено доцільність використання цільнозернового борошна в традиційній рецептурі штруделю для розширення асортименту кондитерських виробів. Розроблена рецептура включає повну заміну пшеничного борошна на цільнозернове для покращення органолептичних показників виробу. За результатами досліджень доведено, що використання у рецептурному складі штруделю з яблуками цільнозернового борошна дає можливість отримати кондитерський виріб з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28801
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28801.pdf Розмір : 755904 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити