| id: | 28801 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів (на матеріалах ТОВ «ФІРМА «ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава») |
| Автори: | Брянцева С. Ю. |
| Ключові слова: | кондитерські вироби, фрукти, штрудель, цільнозернове борошно, харчова цінність |
| Дата публікації: | 2023-07-11 09:20:59 |
| Останні зміни: | 2023-07-11 09:20:59 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | В роботі доведено доцільність використання цільнозернового борошна в традиційній рецептурі штруделю для розширення асортименту кондитерських виробів. Розроблена рецептура включає повну заміну пшеничного борошна на цільнозернове для покращення органолептичних показників виробу. За результатами досліджень доведено, що використання у рецептурному складі штруделю з яблуками цільнозернового борошна дає можливість отримати кондитерський виріб з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28801 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 40 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28801.pdf Розмір : 755904 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |