The Repository of VTEI
id: 28801
Title: Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів (на матеріалах ТОВ «ФІРМА «ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава»)
Authors: Брянцева С.Ю.
Keywords: кондитерські вироби, фрукти, штрудель, цільнозернове борошно, харчова цінність
Date of publication: 2023-07-11 09:20:59
Last changes: 2023-07-11 09:20:59
Year of publication: 2023
Summary: В роботі доведено доцільність використання цільнозернового борошна в традиційній рецептурі штруделю для розширення асортименту кондитерських виробів. Розроблена рецептура включає повну заміну пшеничного борошна на цільнозернове для покращення органолептичних показників виробу. За результатами досліджень доведено, що використання у рецептурному складі штруделю з яблуками цільнозернового борошна дає можливість отримати кондитерський виріб з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28801
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 40 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28801.pdf Size : 755904 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge