id: | 28801 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів (на матеріалах ТОВ «ФІРМА «ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава») |
Authors: | Брянцева С.Ю. |
Keywords: | кондитерські вироби, фрукти, штрудель, цільнозернове борошно, харчова цінність |
Date of publication: | 2023-07-11 09:20:59 |
Last changes: | 2023-07-11 09:20:59 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В роботі доведено доцільність використання цільнозернового борошна в традиційній рецептурі штруделю для розширення асортименту кондитерських виробів. Розроблена рецептура включає повну заміну пшеничного борошна на цільнозернове для покращення органолептичних показників виробу. За результатами досліджень доведено, що використання у рецептурному складі штруделю з яблуками цільнозернового борошна дає можливість отримати кондитерський виріб з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28801 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 40 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28801.pdf Size : 755904 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|