Репозиторій ВТЕІ
id: 28799
Назва: Удосконалення технології приготування кондитерських виробів з білково-горіхового тіста (за матеріалами пекарні «Корона»)
Автори: Пастущак Н.І.
Ключові слова: білково-горіхове тісто, технологія, емульгатори, рецептура, показники, піна, якість
Дата публікації: 2023-07-10 17:20:25
Останні зміни: 2023-07-10 17:20:25
Рік видання: 2023
Аннотація: В роботі досліджено вплив технологічних чинників на якість отриманих виробів, обґрунтовано технологічні параметри та наведена рецептура приготування збивного горіхового тіста з використанням емульгаторів. На підставі досліджених органолептичних показників одержаної продукції визначено, що найбільш ефективним емульгаторм є Е471. Розроблено технологічна документація на новий виріб, виконано ряд виробничих проробок.
Визначена харчова цінність виробу досить висока за рахунок значного вмісту вуглеводів. Проте, висока енергетична цінність передбачає обмеження у споживанні людьми, хворими на цукровий діабет та ожиріння.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28799
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28799.pdf Розмір : 653934 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити