The Repository of VTEI
id: 28799
Title: Удосконалення технології приготування кондитерських виробів з білково-горіхового тіста (за матеріалами пекарні «Корона»)
Authors: Пастущак Н.І.
Keywords: білково-горіхове тісто, технологія, емульгатори, рецептура, показники, піна, якість
Date of publication: 2023-07-10 17:20:25
Last changes: 2023-07-10 17:20:25
Year of publication: 2023
Summary: В роботі досліджено вплив технологічних чинників на якість отриманих виробів, обґрунтовано технологічні параметри та наведена рецептура приготування збивного горіхового тіста з використанням емульгаторів. На підставі досліджених органолептичних показників одержаної продукції визначено, що найбільш ефективним емульгаторм є Е471. Розроблено технологічна документація на новий виріб, виконано ряд виробничих проробок.
Визначена харчова цінність виробу досить висока за рахунок значного вмісту вуглеводів. Проте, висока енергетична цінність передбачає обмеження у споживанні людьми, хворими на цукровий діабет та ожиріння.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28799
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28799.pdf Size : 653934 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge