id: | 28799 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології приготування кондитерських виробів з білково-горіхового тіста (за матеріалами пекарні «Корона») |
Authors: | Пастущак Н.І. |
Keywords: | білково-горіхове тісто, технологія, емульгатори, рецептура, показники, піна, якість |
Date of publication: | 2023-07-10 17:20:25 |
Last changes: | 2023-07-10 17:20:25 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В роботі досліджено вплив технологічних чинників на якість отриманих виробів, обґрунтовано технологічні параметри та наведена рецептура приготування збивного горіхового тіста з використанням емульгаторів. На підставі досліджених органолептичних показників одержаної продукції визначено, що найбільш ефективним емульгаторм є Е471. Розроблено технологічна документація на новий виріб, виконано ряд виробничих проробок. Визначена харчова цінність виробу досить висока за рахунок значного вмісту вуглеводів. Проте, висока енергетична цінність передбачає обмеження у споживанні людьми, хворими на цукровий діабет та ожиріння. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28799 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28799.pdf Size : 653934 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|