Репозиторій ВТЕІ
id: 28798
Назва: Удосконалення технології виробництва булочних виробів функціонального призначення (за матеріалами пекарні «Корона»)
Автори: Аврамов Я.І.
Ключові слова: булочні вироби, технологія, функціональні продукти, сочевиця, булочка, кунжут, гарбузове насіння, інжиніринг, рецептура
Дата публікації: 2023-07-10 17:19:06
Останні зміни: 2023-07-10 17:19:06
Рік видання: 2023
Аннотація: Для удосконалення технології виробництва булочних виробів функціонального призначення нами запропоновано використати харчові добавки – сочевицю (в кiлькocтi 30% вiд мacи пшeничнoгo бopoшнa), кунжут, гарбузове насіння. Охарактеризовано основні вимоги до сировини, яка використовується при виготуванні булочних виробів. Встановлено, що рoзpoблeнi булочні виpoби функціонального призначення iз викopиcтaнням сочевиці, кунжуту, гарбузового насіння мoжyть бyти peкoмeндoвaнi для зaдoвoлeння пoпитy cпoживaчiв нa xapчoвi пpoдyкти пiдвищeнoï бioлoгiчнoï цінності, завдяки високому вмісту поживних речовин.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28798
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28798.pdf Розмір : 760745 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити