The Repository of VTEI
id: 28796
Title: Удосконалення технологій виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами магазину-пекарні "Bulki")
Authors: Повзун Н.М.
Keywords: пісочно-відсаджувальне печиво, харчова цінність, добавка білково-мінеральна, крохмаль, технологія, якість, показники
Date of publication: 2023-07-10 17:15:48
Last changes: 2023-07-10 17:15:48
Year of publication: 2023
Summary: Удосконалено рецептуру та технологію пісочно-відсаджувального печива, що виготовляється на базі потужностей магазині-пекарні "Вulki", шляхом додавання 5% від маси борошна ДБМ та часткової заміни пшеничного борошна крохмалем картопляним. Проведено порівняльну характеристику властивостей нового виробу з контрольним, у результаті чого виявлено значне підвищення харчової цінності та покращення органолептичних властивостей удосконаленої продукції.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28796
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28796.pdf Size : 802674 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge