id: | 28796 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами магазину-пекарні "Bulki") |
Authors: | Повзун Н.М. |
Keywords: | пісочно-відсаджувальне печиво, харчова цінність, добавка білково-мінеральна, крохмаль, технологія, якість, показники |
Date of publication: | 2023-07-10 17:15:48 |
Last changes: | 2023-07-10 17:15:48 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Удосконалено рецептуру та технологію пісочно-відсаджувального печива, що виготовляється на базі потужностей магазині-пекарні "Вulki", шляхом додавання 5% від маси борошна ДБМ та часткової заміни пшеничного борошна крохмалем картопляним. Проведено порівняльну характеристику властивостей нового виробу з контрольним, у результаті чого виявлено значне підвищення харчової цінності та покращення органолептичних властивостей удосконаленої продукції. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28796 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28796.pdf Size : 802674 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|