id: | 28794 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами кафе «Ірина») |
Автори: | Радей А.М. |
Ключові слова: | креми, технологія, полуниця, порошок, удосконалення, якість, показники, масляний крем |
Дата публікації: | 2023-07-10 17:11:59 |
Останні зміни: | 2023-07-10 17:11:59 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Досліджено та удосконалено технологію крему масляного основного на згущеному молоці шляхом додавання сублімованого порошку полуниці та журавлини у кафе «Ірина». У результаті проведення фізико-хімічних досліджень було експериментально встановлено, що одержані показники якості крему масляного з полуницею та журавлиною відповідають вимогам нормативної документації. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28794 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28794.pdf Розмір : 771000 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|