Репозиторій ВТЕІ
id: 28794
Назва: Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами кафе «Ірина»)
Автори: Радей А.М.
Ключові слова: креми, технологія, полуниця, порошок, удосконалення, якість, показники, масляний крем
Дата публікації: 2023-07-10 17:11:59
Останні зміни: 2023-07-10 17:11:59
Рік видання: 2023
Аннотація: Досліджено та удосконалено технологію крему масляного основного на згущеному молоці шляхом додавання сублімованого порошку полуниці та журавлини у кафе «Ірина». У результаті проведення фізико-хімічних досліджень було експериментально встановлено, що одержані показники якості крему масляного з полуницею та журавлиною відповідають вимогам нормативної документації.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28794
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28794.pdf Розмір : 771000 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити