| id: | 28794 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами кафе «Ірина») |
| Автори: | Радей А. М. |
| Ключові слова: | креми, технологія, полуниця, порошок, удосконалення, якість, показники, масляний крем |
| Дата публікації: | 2023-07-10 17:11:59 |
| Останні зміни: | 2023-07-10 17:11:59 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Досліджено та удосконалено технологію крему масляного основного на згущеному молоці шляхом додавання сублімованого порошку полуниці та журавлини у кафе «Ірина». У результаті проведення фізико-хімічних досліджень було експериментально встановлено, що одержані показники якості крему масляного з полуницею та журавлиною відповідають вимогам нормативної документації. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28794 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28794.pdf Розмір : 771000 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |