The Repository of VTEI
id: 28794
Title: Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами кафе «Ірина»)
Authors: Радей А.М.
Keywords: креми, технологія, полуниця, порошок, удосконалення, якість, показники, масляний крем
Date of publication: 2023-07-10 17:11:59
Last changes: 2023-07-10 17:11:59
Year of publication: 2023
Summary: Досліджено та удосконалено технологію крему масляного основного на згущеному молоці шляхом додавання сублімованого порошку полуниці та журавлини у кафе «Ірина». У результаті проведення фізико-хімічних досліджень було експериментально встановлено, що одержані показники якості крему масляного з полуницею та журавлиною відповідають вимогам нормативної документації.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28794
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28794.pdf Size : 771000 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge