id: | 28794 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами кафе «Ірина») |
Authors: | Радей А.М. |
Keywords: | креми, технологія, полуниця, порошок, удосконалення, якість, показники, масляний крем |
Date of publication: | 2023-07-10 17:11:59 |
Last changes: | 2023-07-10 17:11:59 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Досліджено та удосконалено технологію крему масляного основного на згущеному молоці шляхом додавання сублімованого порошку полуниці та журавлини у кафе «Ірина». У результаті проведення фізико-хімічних досліджень було експериментально встановлено, що одержані показники якості крему масляного з полуницею та журавлиною відповідають вимогам нормативної документації. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28794 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28794.pdf Size : 771000 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|