id: | 28793 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами КП «Їдальня №33») |
Автори: | Святий О.В. |
Ключові слова: | фалафель, технологія, удосконалення, сировина, нут, буряк, якість, властивості |
Дата публікації: | 2023-07-10 17:10:16 |
Останні зміни: | 2023-07-10 17:10:16 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю. Встановлено, що для приготування фалафелю з додаванням нетрадиційної сировини використовують наступну сировину: нут, буряк, цибулю, тахіну, кінзу, зіру, олію. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28793 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28793.pdf Розмір : 780765 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|