The Repository of VTEI
id: 28793
Title: Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами КП «Їдальня №33»)
Authors: Святий О.В.
Keywords: фалафель, технологія, удосконалення, сировина, нут, буряк, якість, властивості
Date of publication: 2023-07-10 17:10:16
Last changes: 2023-07-10 17:10:16
Year of publication: 2023
Summary: В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю. Встановлено, що для приготування фалафелю з додаванням нетрадиційної сировини використовують наступну сировину: нут, буряк, цибулю, тахіну, кінзу, зіру, олію.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28793
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28793.pdf Size : 780765 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge