id: | 28793 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами КП «Їдальня №33») |
Authors: | Святий О.В. |
Keywords: | фалафель, технологія, удосконалення, сировина, нут, буряк, якість, властивості |
Date of publication: | 2023-07-10 17:10:16 |
Last changes: | 2023-07-10 17:10:16 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю. Встановлено, що для приготування фалафелю з додаванням нетрадиційної сировини використовують наступну сировину: нут, буряк, цибулю, тахіну, кінзу, зіру, олію. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28793 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28793.pdf Size : 780765 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|