| id: | 28792 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням композитних сумішей (за матеріалами хлібобулочного цеху «Пекарня Ковальчука») |
| Автори: | Данильчук Ю. М. |
| Ключові слова: | хліб, технологія. хлібопекарська суміш, удосконалення, нут, соризове борошно, функціональні продукти |
| Дата публікації: | 2023-07-10 17:08:40 |
| Останні зміни: | 2023-07-10 17:08:40 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Удосконалений виріб на основі обраної хлібопекарської пшенично-нутово-соризової суміші відноситься до функціональних харчових продуктів. Застосування її дозволить також вирішити одне із завдань державної політики у галузі здорового харчування, спрямованої збільшення вироблення виробів функціонального призначення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28792 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28792.pdf Розмір : 741268 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |