Репозиторій ВТЕІ
id: 28792
Назва: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням композитних сумішей (за матеріалами хлібобулочного цеху «Пекарня Ковальчука»)
Автори: Данильчук Ю.М.
Ключові слова: хліб, технологія. хлібопекарська суміш, удосконалення, нут, соризове борошно, функціональні продукти
Дата публікації: 2023-07-10 17:08:40
Останні зміни: 2023-07-10 17:08:40
Рік видання: 2023
Аннотація: Удосконалений виріб на основі обраної хлібопекарської пшенично-нутово-соризової суміші відноситься до функціональних харчових продуктів. Застосування її дозволить також вирішити одне із завдань державної політики у галузі здорового харчування, спрямованої збільшення вироблення виробів функціонального призначення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28792
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28792.pdf Розмір : 741268 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити