The Repository of VTEI
id: 28792
Title: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням композитних сумішей (за матеріалами хлібобулочного цеху «Пекарня Ковальчука»)
Authors: Данильчук Ю.М.
Keywords: хліб, технологія. хлібопекарська суміш, удосконалення, нут, соризове борошно, функціональні продукти
Date of publication: 2023-07-10 17:08:40
Last changes: 2023-07-10 17:08:40
Year of publication: 2023
Summary: Удосконалений виріб на основі обраної хлібопекарської пшенично-нутово-соризової суміші відноситься до функціональних харчових продуктів. Застосування її дозволить також вирішити одне із завдань державної політики у галузі здорового харчування, спрямованої збільшення вироблення виробів функціонального призначення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28792
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28792.pdf Size : 741268 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge