The Repository of VTEI
id: 28791
Title: Розробка технології виробництва шоколадних десертів (за матеріалами ресторану «Naomi»)
Authors: Звезда Д.О.
Keywords: шоколад, десерти, технології, мигдальне борошно, вершковий сир, рецептура, якість
Date of publication: 2023-07-10 17:05:31
Last changes: 2023-07-10 17:05:31
Year of publication: 2023
Summary: Для приготування шоколадного мусу «Чізкейк» в ресторані «Naomi» пропонуємо використати мигдальне борошно замість м’якого пісочного печива, вершковий сир замість сиру Маскарпоне; маса вершкового масла зменшена вдвічі; желатин, молоко (вершки жирні) та молочний шоколад у вказаних в технологічній карті пропорціях. Таким чином, приготовлений шоколадний мус буде мати нові нотки смак, притаманні мигдалю та шоколаду. В шоколадному мусі за запропонованою рецептурою зменшилася кількість жирів втричі, з’явилися волокна за рахунок використання борошна та горіхів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28791
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28791.pdf Size : 667605 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge