id: | 28790 |
---|---|
Назва: | Підвищення ефективності використання матеріально-технічної бази підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кафе-бару «Над річкою») |
Автори: | Пілієва З.А. |
Ключові слова: | матеріально-технічна база, матеріально-технічне забезпечення, ефективність, використання, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-07-10 17:02:01 |
Останні зміни: | 2023-07-10 17:02:01 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Ефективне використання матеріально-технічної бази є однією з ключових складових успішності підприємств ресторанної галузі. Оптимальне використання ресурсів, таких як інгредієнти, обладнання, посуд та інші матеріальні активи, може привести до зменшення витрат, підвищення продуктивності та якості роботи. Враховуючи те, що матеріально-технічна база є основним активом ресторанного підприємства, її ефективне використання сприяє покращенню фінансових показників та забезпечує стабільну роботу підприємства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28790 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28790.pdf Розмір : 998458 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|