id: | 28790 |
---|---|
Title: | Підвищення ефективності використання матеріально-технічної бази підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кафе-бару «Над річкою») |
Authors: | Пілієва З.А. |
Keywords: | матеріально-технічна база, матеріально-технічне забезпечення, ефективність, використання, ресторанний бізнес |
Date of publication: | 2023-07-10 17:02:01 |
Last changes: | 2023-07-10 17:02:01 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Ефективне використання матеріально-технічної бази є однією з ключових складових успішності підприємств ресторанної галузі. Оптимальне використання ресурсів, таких як інгредієнти, обладнання, посуд та інші матеріальні активи, може привести до зменшення витрат, підвищення продуктивності та якості роботи. Враховуючи те, що матеріально-технічна база є основним активом ресторанного підприємства, її ефективне використання сприяє покращенню фінансових показників та забезпечує стабільну роботу підприємства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28790 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28790.pdf Size : 998458 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|