Репозиторій ВТЕІ
id: 28789
Назва: Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства з українською кухнею (за матеріалами кафе "Хуторок")
Автори: Остапчук А.М.
Ключові слова: національна кухня, українська кухня, регіональна кухня, технології приготування, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-10 16:51:54
Останні зміни: 2023-07-10 16:51:54
Рік видання: 2023
Аннотація: Питанням становлення української кухні, її специфіки та розвитку в закладах ресторанного господарства присвячена чимала кількість праць популярного характеру з одноманітним змістом, представлена переважно збірниками рецептів із коротким зверненням до її витоків, однак ґрунтовних, а головне, оригінальних досліджень щодо проблем та перспектив розвитку з урахуванням інноваційних стратегій майже відсутні. Аналіз останніх тенденцій розвитку закладів ресторанного господарства в Україні засвідчив значний інтерес до української національної кухні, можливостей використання регіональних продуктів при приготування страв, а також повернення до сформованої століттями культури споживання страв.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28789
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28789.pdf Розмір : 782248 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити