id: | 28789 |
---|---|
Title: | Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства з українською кухнею (за матеріалами кафе "Хуторок") |
Authors: | Остапчук А.М. |
Keywords: | національна кухня, українська кухня, регіональна кухня, технології приготування, ресторанний бізнес |
Date of publication: | 2023-07-10 16:51:54 |
Last changes: | 2023-07-10 16:51:54 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Питанням становлення української кухні, її специфіки та розвитку в закладах ресторанного господарства присвячена чимала кількість праць популярного характеру з одноманітним змістом, представлена переважно збірниками рецептів із коротким зверненням до її витоків, однак ґрунтовних, а головне, оригінальних досліджень щодо проблем та перспектив розвитку з урахуванням інноваційних стратегій майже відсутні. Аналіз останніх тенденцій розвитку закладів ресторанного господарства в Україні засвідчив значний інтерес до української національної кухні, можливостей використання регіональних продуктів при приготування страв, а також повернення до сформованої століттями культури споживання страв. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28789 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28789.pdf Size : 782248 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|