The Repository of VTEI
id: 28789
Title: Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства з українською кухнею (за матеріалами кафе "Хуторок")
Authors: Остапчук А.М.
Keywords: національна кухня, українська кухня, регіональна кухня, технології приготування, ресторанний бізнес
Date of publication: 2023-07-10 16:51:54
Last changes: 2023-07-10 16:51:54
Year of publication: 2023
Summary: Питанням становлення української кухні, її специфіки та розвитку в закладах ресторанного господарства присвячена чимала кількість праць популярного характеру з одноманітним змістом, представлена переважно збірниками рецептів із коротким зверненням до її витоків, однак ґрунтовних, а головне, оригінальних досліджень щодо проблем та перспектив розвитку з урахуванням інноваційних стратегій майже відсутні. Аналіз останніх тенденцій розвитку закладів ресторанного господарства в Україні засвідчив значний інтерес до української національної кухні, можливостей використання регіональних продуктів при приготування страв, а також повернення до сформованої століттями культури споживання страв.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28789
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28789.pdf Size : 782248 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge