Репозиторій ВТЕІ
id: 28786
Назва: Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату "Streetfood" (на матеріалах кафе «Пікнік»)
Автори: Лужний М.Ю.
Ключові слова: Street food, Fast food, заклади швидкого харчування, інновації, ресторанне господарство
Дата публікації: 2023-07-10 16:44:57
Останні зміни: 2023-07-10 16:44:57
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та основні принципи діяльності закладів ресторанного господарства формату «Street food». Охарактеризовано особливості функціонування формату «Street food». Проведено оцінку господарської та фінансової діяльність кафе «Пікнік». Проаналізовано ефективність діяльності досліджуваного закладу. Розроблено заходи щодо поліпшення функціонування закладів ресторанного господарства формату "Street food" на прикладі кафе "Пікнік". Запропоновано спеціальний формений одяг для працівників швидкого харчування формату "Street food".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28786
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28786.pdf Розмір : 642496 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити