Репозиторій ВТЕІ
id: 28783
Назва: Удосконалення управління виробничою програмою підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні "Nekipeloff bar and shop")
Автори: Петухова Ж.Р.
Ключові слова: виробнича програма, показники виробничої програми, заклад ресторанного бізнесу, кав'ярня
Дата публікації: 2023-07-10 16:31:41
Останні зміни: 2023-07-10 16:31:41
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито економічну сутність виробничої програми закладів ресторанного бізнесу. Охаракетризовано показники виробничої програми та методика їх розрахунку. Проведено оцінку організаційної структури досліджуваного закладу. Проведено аналіз фінансової діяльності кав`ярні «Nekipeloff bar and shop». Запропоновано шляхи щодо удосконалення управління виробничою програмою досліджуваного закладу
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28783
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28783.pdf Розмір : 727412 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити