id: | 28783 |
---|---|
Назва: | Удосконалення управління виробничою програмою підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні "Nekipeloff bar and shop") |
Автори: | Петухова Ж.Р. |
Ключові слова: | виробнича програма, показники виробничої програми, заклад ресторанного бізнесу, кав'ярня |
Дата публікації: | 2023-07-10 16:31:41 |
Останні зміни: | 2023-07-10 16:31:41 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито економічну сутність виробничої програми закладів ресторанного бізнесу. Охаракетризовано показники виробничої програми та методика їх розрахунку. Проведено оцінку організаційної структури досліджуваного закладу. Проведено аналіз фінансової діяльності кав`ярні «Nekipeloff bar and shop». Запропоновано шляхи щодо удосконалення управління виробничою програмою досліджуваного закладу |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28783 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28783.pdf Розмір : 727412 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|