id: | 28772 |
---|---|
Title: | Перспективи розвитку організації оздоровчого харчування на підприємствах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Нова Провінція») |
Authors: | Муравіцька Т.Ю. |
Keywords: | ресторанний бізнес, оздоровче харчування, організація харчування, споживання їжі, технологія обробки |
Date of publication: | 2023-07-10 16:01:54 |
Last changes: | 2023-07-10 16:01:54 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Споживання їжі повинно відповідати фізіологічним особливостям організму. Проте цей принцип дотримується не завжди, тому широко поширені захворювання, які пов`язані з незбалансованим, неповноцінним, надмірним або недостатнім харчуванням. Багато в чому названі проблеми обумовлені зміною структури добового раціону, низьким рівнем культури харчування населення, а також недостатньою обізнаністю про принципи здорового харчування. Тому вивчення основ саме оздоровчого харчування абсолютно необхідно для зміцнення здоров'я населення, а також для підвищення культури харчування. Метою кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне, а також науково-практичне обґрунтування перспектив розвитку організації оздоровчого харчування на підприємствах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28772 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28772.pdf Size : 947795 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|