The Repository of VTEI
id: 28772
Title: Перспективи розвитку організації оздоровчого харчування на підприємствах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Нова Провінція»)
Authors: Муравіцька Т.Ю.
Keywords: ресторанний бізнес, оздоровче харчування, організація харчування, споживання їжі, технологія обробки
Date of publication: 2023-07-10 16:01:54
Last changes: 2023-07-10 16:01:54
Year of publication: 2023
Summary: Споживання їжі повинно відповідати фізіологічним особливостям організму. Проте цей принцип дотримується не завжди, тому широко поширені захворювання, які пов`язані з незбалансованим, неповноцінним, надмірним або недостатнім харчуванням. Багато в чому названі проблеми обумовлені зміною структури добового раціону, низьким рівнем культури харчування населення, а також недостатньою обізнаністю про принципи здорового харчування. Тому вивчення основ саме оздоровчого харчування абсолютно необхідно для зміцнення здоров'я населення, а також для підвищення культури харчування. Метою кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне, а також науково-практичне обґрунтування перспектив розвитку організації оздоровчого харчування на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28772
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28772.pdf Size : 947795 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge