The Repository of VTEI
id: 28770
Title: Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кав’ярні «Штрудель To Go»)
Authors: Мазуревич Є.В.
Keywords: ресторанний бізнес, обслуговування, сучасні формати, "френдлі" формат, кав'ярня
Date of publication: 2023-07-10 15:23:14
Last changes: 2023-07-10 15:23:14
Year of publication: 2023
Summary: Технологія «френдлі» обслуговування - одна з провідних новітніх форматів сервісу для ресторанного бізнесу, які є конкурентними, що допомагає як залучати нових споживачів, так і зупиняти вибір постійних гостей саме на закладах з цим видом обслуговування. Цей дослідницький напрямок сприятиме розвитку галузі ресторанного господарства та розширенню знань щодо вдосконалення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. Мета написання полягає в розробці напрямків підвищення ефективності технології обслуговування «френдлі» формату на прикладі кав’ярні «Штрудель Tо Gо».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28770
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28770.pdf Size : 1442312 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge