| id: | 28769 |
|---|---|
| Назва: | Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Starvin Coffee») |
| Автори: | Львович Ю. В. |
| Ключові слова: | система, тайм-менеджмент, управління часом, ресторанний бізнес, кав'ярня |
| Дата публікації: | 2023-07-10 15:20:37 |
| Останні зміни: | 2023-07-10 15:20:37 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є розробка напрямків підвищення ефективності системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Об’єкт дослідження – процеси організації праці персоналу, формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних і прикладних аспектів формування системи тайм-менеджменту персоналу на підприємствах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28769 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28769.pdf Розмір : 974893 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |