The Repository of VTEI
id: 28769
Title: Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Starvin Coffee»)
Authors: Львович Ю.В.
Keywords: система, тайм-менеджмент, управління часом, ресторанний бізнес, кав'ярня
Date of publication: 2023-07-10 15:20:37
Last changes: 2023-07-10 15:20:37
Year of publication: 2023
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є розробка напрямків підвищення ефективності системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Об’єкт дослідження – процеси організації праці персоналу, формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних і прикладних аспектів формування системи тайм-менеджменту персоналу на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28769
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28769.pdf Size : 974893 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge