The Repository of VTEI
id: 28768
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Starvin Coffee»)
Authors: Кусяк В.В.
Keywords: конкурентоспроможність, кав'ярня, ресторанний бізнес, якість, управління, фактори
Date of publication: 2023-07-10 15:17:34
Last changes: 2023-07-10 15:17:34
Year of publication: 2023
Summary: Актуальність даної теми полягає в тому, що підприємства готельно-ресторанного бізнесу постійно стикаються з викликами і проблемами, такими як зміна смакових уподобань клієнтів, зростання вимог до якості обслуговування, зміна технологій та трендів у галузі. Також важливо враховувати економічні, соціальні та політичні фактори, які впливають на ресторанний бізнес. Метою роботи є розроблення шляхів вдосконалення управління конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28768
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28768.pdf Size : 824657 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge