id: | 28768 |
---|---|
Title: | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Starvin Coffee») |
Authors: | Кусяк В.В. |
Keywords: | конкурентоспроможність, кав'ярня, ресторанний бізнес, якість, управління, фактори |
Date of publication: | 2023-07-10 15:17:34 |
Last changes: | 2023-07-10 15:17:34 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Актуальність даної теми полягає в тому, що підприємства готельно-ресторанного бізнесу постійно стикаються з викликами і проблемами, такими як зміна смакових уподобань клієнтів, зростання вимог до якості обслуговування, зміна технологій та трендів у галузі. Також важливо враховувати економічні, соціальні та політичні фактори, які впливають на ресторанний бізнес. Метою роботи є розроблення шляхів вдосконалення управління конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28768 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28768.pdf Size : 824657 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|