| id: | 28765 |
|---|---|
| Назва: | Аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного підприємства (на матеріалах кав’ярні «Supremo») |
| Автори: | Кащенко М. М. |
| Ключові слова: | фактори, чинники, умови, середовище, маркетингове середовище, зовнішнє середовище, ресторанний бізнес |
| Дата публікації: | 2023-07-10 15:08:21 |
| Останні зміни: | 2023-07-10 15:08:21 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Ефективність та конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу залежить та формується під впливом сукупності факторів внутрішнього та зовнішнього середовища. Проте, саме фактори зовнішнього середовища є найбільш непрогнозованими і потребують детального вивчення з позицій оцінки їх кількісного впливу. Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка пропозицій щодо вдосконалення управління факторами зовнішнього середовища з метою підвищення ефективності функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах господарювання. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28765 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28765.pdf Розмір : 1045609 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |