Репозиторій ВТЕІ
id: 28764
Назва: Сучасні вимоги до професії бармена в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кальян-бару «Garage»)
Автори: Карташова В.І.
Ключові слова: ресторанне господарство, бар, бармен, вимоги, обладнання, професія
Дата публікації: 2023-07-10 15:05:20
Останні зміни: 2023-07-10 15:05:20
Рік видання: 2023
Аннотація: Актуальність теми спричинена тим, що розширення асортименту барів (популярність коктейлів, збільшення кількості продуктів на грилі, поява різних сортів пива, зростаюча різноманітність готових до вживання фруктових і овочевих напоїв тощо) різко розширило робоче місце бармена, що вимагає наявності в барі спеціальних льодогенераторів, обігрівачів, кулерів, а також продавців пива і пивних напоїв. Мета дослідження полягає в розробці пропозицій щодо вдосконалення організації роботи бармена в закладах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28764
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28764.pdf Розмір : 811040 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити