id: | 28763 |
---|---|
Назва: | Підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Astoria») |
Автори: | Іриневич Я.І. |
Ключові слова: | діяльність, господарська діяльність, ефективність, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-07-10 15:00:34 |
Останні зміни: | 2023-07-10 15:00:34 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Заклади ресторанного господарства виконують чимало функцій, що мають суттєвий макроекономічний вплив на економіку країни. Окрім забезпечення економічних функцій, заклади ресторанного господарства виконують також і соціальну функцію, що проявляється у наданні споживачам якісної ресторанної продукції, створення додаткової кількості робочих місць та надання можливостей щодо реалізації підприємницької діяльності. Саме тому виникають питання щодо вивчення теоретико-методичних аспектів ефективності господарської діяльності закладів ресторанного господарства з позицій їх мікроекономічного та макроекономічного значення. Метою написання кваліфікаційної роботи є розробка шляхів підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу на основі узагальнення підходів щодо методичних підходів оцінки ефективності господарської діяльності закладів ресторанного господарства з урахуванням виконуваних ними функцій та галузевих особливостей. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28763 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28763.pdf Розмір : 793986 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|