Репозиторій ВТЕІ
id: 28763
Назва: Підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Astoria»)
Автори: Іриневич Я.І.
Ключові слова: діяльність, господарська діяльність, ефективність, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-10 15:00:34
Останні зміни: 2023-07-10 15:00:34
Рік видання: 2023
Аннотація: Заклади ресторанного господарства виконують чимало функцій, що мають суттєвий макроекономічний вплив на економіку країни. Окрім забезпечення економічних функцій, заклади ресторанного господарства виконують також і соціальну функцію, що проявляється у наданні споживачам якісної ресторанної продукції, створення додаткової кількості робочих місць та надання можливостей щодо реалізації підприємницької діяльності. Саме тому виникають питання щодо вивчення теоретико-методичних аспектів ефективності господарської діяльності закладів ресторанного господарства з позицій їх мікроекономічного та макроекономічного значення. Метою написання кваліфікаційної роботи є розробка шляхів підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу на основі узагальнення підходів щодо методичних підходів оцінки ефективності господарської діяльності закладів ресторанного господарства з урахуванням виконуваних ними функцій та галузевих особливостей.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28763
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28763.pdf Розмір : 793986 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити