| id: | 28762 |
|---|---|
| Назва: | Коучінг як метод управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «ФІРМА ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава») |
| Автори: | Ільчук С. О. |
| Ключові слова: | персонал, коучінг, тренінг, програма, ресторанний бізнес |
| Дата публікації: | 2023-07-10 14:57:13 |
| Останні зміни: | 2023-07-10 14:57:13 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Актуальність теми. Важливим завданням у системі управління персоналом є розвиток, так як щодня відбувається старіння навичок, знань і вмінь персоналу, що вимагає системного вдосконалення. Коучінг є новою, перспективною та ефективною практикою впливу на кінцевий підсумок роботи персоналу. Метою дослідження є обґрунтування теорії, практики та методичних рекомендацій стосовно впровадження на підприємствах ресторанного господарства коучінгу як ефективного інструменту управління персоналом на підприємствах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28762 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28762.pdf Розмір : 828900 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |