id: | 28762 |
---|---|
Title: | Коучінг як метод управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «ФІРМА ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава») |
Authors: | Ільчук С.О. |
Keywords: | персонал, коучінг, тренінг, програма, ресторанний бізнес |
Date of publication: | 2023-07-10 14:57:13 |
Last changes: | 2023-07-10 14:57:13 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Актуальність теми. Важливим завданням у системі управління персоналом є розвиток, так як щодня відбувається старіння навичок, знань і вмінь персоналу, що вимагає системного вдосконалення. Коучінг є новою, перспективною та ефективною практикою впливу на кінцевий підсумок роботи персоналу. Метою дослідження є обґрунтування теорії, практики та методичних рекомендацій стосовно впровадження на підприємствах ресторанного господарства коучінгу як ефективного інструменту управління персоналом на підприємствах ресторанного бізнесу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28762 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28762.pdf Size : 828900 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|