The Repository of VTEI
id: 28762
Title: Коучінг як метод управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «ФІРМА ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава»)
Authors: Ільчук С.О.
Keywords: персонал, коучінг, тренінг, програма, ресторанний бізнес
Date of publication: 2023-07-10 14:57:13
Last changes: 2023-07-10 14:57:13
Year of publication: 2023
Summary: Актуальність теми. Важливим завданням у системі управління персоналом є розвиток, так як щодня відбувається старіння навичок, знань і вмінь персоналу, що вимагає системного вдосконалення. Коучінг є новою, перспективною та ефективною практикою впливу на кінцевий підсумок роботи персоналу. Метою дослідження є обґрунтування теорії, практики та методичних рекомендацій стосовно впровадження на підприємствах ресторанного господарства коучінгу як ефективного інструменту управління персоналом на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28762
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28762.pdf Size : 828900 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge