| id: | 28761 |
|---|---|
| Назва: | Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (на матеріалах готельно-ресторанного комплексу «Drive Club») |
| Автори: | Зіневич А. Г. |
| Ключові слова: | меню, прейскурант, ресторанний бізнес, маркетинговий інструмент |
| Дата публікації: | 2023-07-10 14:50:20 |
| Останні зміни: | 2023-07-10 14:50:20 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Основними інформаційними інструментами, що підтримують процес обслуговування, є меню та винна/коктейльна карта. Основний виклик полягає в тому, щоб подати інформацію в зрозумілій, цікавій та розважальній формі, а також розкрити стиль ресторану. Метою дослідження є вдосконалення підходів щодо розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28761 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28761.pdf Розмір : 776910 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |