The Repository of VTEI
id: 28761
Title: Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (на матеріалах готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»)
Authors: Зіневич А.Г.
Keywords: меню, прейскурант, ресторанний бізнес, маркетинговий інструмент
Date of publication: 2023-07-10 14:50:20
Last changes: 2023-07-10 14:50:20
Year of publication: 2023
Summary: Основними інформаційними інструментами, що підтримують процес обслуговування, є меню та винна/коктейльна карта. Основний виклик полягає в тому, щоб подати інформацію в зрозумілій, цікавій та розважальній формі, а також розкрити стиль ресторану. Метою дослідження є вдосконалення підходів щодо розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28761
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28761.pdf Size : 776910 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge