id: | 28759 |
---|---|
Title: | Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (на матеріалах студії смаку «Лофт») |
Authors: | Захаренко А.В. |
Keywords: | кадри, персонал, кадрове забезпечення, ресторанне господарство, методи |
Date of publication: | 2023-07-10 14:43:23 |
Last changes: | 2023-07-10 14:43:23 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Дана кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретичних положень, розробці науково-методичних та практичних рекомендацій щодо удосконалення кадрового забезпечення підприємств ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є процес кадрового забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28759 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28759.pdf Size : 946179 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|