The Repository of VTEI
id: 28759
Title: Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (на матеріалах студії смаку «Лофт»)
Authors: Захаренко А.В.
Keywords: кадри, персонал, кадрове забезпечення, ресторанне господарство, методи
Date of publication: 2023-07-10 14:43:23
Last changes: 2023-07-10 14:43:23
Year of publication: 2023
Summary: Дана кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретичних положень, розробці науково-методичних та практичних рекомендацій щодо удосконалення кадрового забезпечення підприємств ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є процес кадрового забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28759
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28759.pdf Size : 946179 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge