The Repository of VTEI
id: 28758
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. Коростишів (на матеріалах кав’ярні «BELIN’SkaVa»)
Authors: Добрянська Б.С.
Keywords: ресторанний бізнес, ресторанне господарство, кав'ярня, конкурентоспроможність, фактори
Date of publication: 2023-07-10 14:31:27
Last changes: 2023-07-10 14:31:27
Year of publication: 2023
Summary: Актуальність даного дослідження спричинена тим, що конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства визначається рівнем попиту на його послуги, який характеризується мінливістю, високою залежністю від об’єктивних економічних, соціально-демографічних, а також від психологічних особливостей окремих людей. Вищевказані фактори призводять до необхідності вирішення проблеми якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства з метою найбільш повного задоволення потреб населення. Метою дослідження є розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на локальних ринках.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28758
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28758.pdf Size : 1082941 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge