id: | 28750 |
---|---|
Назва: | Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу |
Автори: | Рябенька М.О., Лук'янець А.В. |
Ключові слова: | механізм, управлінський механізм, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-07-07 11:20:32 |
Останні зміни: | 2023-07-07 11:20:32 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Механізм управління – це категорія, що містить цілі управління, елементи об’єкту та їх зв’язки, на які здійснюється вплив, дії в інтересах досягнення цілей, методи впливу, матеріальні та фінансові ресурси управління, соціальний та організаційний потенціали. Реальний механізм управління завжди конкретний, оскільки спрямований на досягнення конкретних цілей за допомогою впливу на конкретні чинники, і цей вплив здійснюється через використання конкретних ресурсів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28750 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 06 жовт. 2022 р. Львів, 2022. С. 361-363 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28750.pdf Розмір : 563187 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|