id: | 28750 |
---|---|
Title: | Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу |
Authors: | Рябенька М.О., Лук'янець А.В. |
Keywords: | механізм, управлінський механізм, ресторанний бізнес |
Date of publication: | 2023-07-07 11:20:32 |
Last changes: | 2023-07-07 11:20:32 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Механізм управління – це категорія, що містить цілі управління, елементи об’єкту та їх зв’язки, на які здійснюється вплив, дії в інтересах досягнення цілей, методи впливу, матеріальні та фінансові ресурси управління, соціальний та організаційний потенціали. Реальний механізм управління завжди конкретний, оскільки спрямований на досягнення конкретних цілей за допомогою впливу на конкретні чинники, і цей вплив здійснюється через використання конкретних ресурсів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28750 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 06 жовт. 2022 р. Львів, 2022. С. 361-363 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28750.pdf Size : 563187 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|