id: | 28748 |
---|---|
Title: | Стратегія підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу |
Authors: | Рябенька М.О. |
Keywords: | стратегія, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес |
Date of publication: | 2023-07-07 10:27:42 |
Last changes: | 2023-07-07 10:27:42 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Ресторанний бізнес є однією з найбільш рентабельних галузей світової економіки та провідним напрямом економічного та соціального розвитку країни. Це пов’язано, з одного боку, з тим, що харчуватись у закладах ресторанного господарства стало сучасним стилем життя, а з іншого боку, порівняно невеликі капіталовкладення у відкриття ресторану можуть окупитися протягом двох чи трьох років. Керівництво кожного ресторану задля нарощування конкурентних переваг і підвищення рівня його рентабельності, повинно мислити стратегічно: формувати візію та місію підприємства, а також розробляти стратегію його подальшого розвитку. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28748 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доп. X Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 06-07 квіт. 2023 р. Київ, 2023. С. 461-463 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28748.pdf Size : 1061579 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|