The Repository of VTEI
id: 28748
Title: Стратегія підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу
Authors: Рябенька М.О.
Keywords: стратегія, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес
Date of publication: 2023-07-07 10:27:42
Last changes: 2023-07-07 10:27:42
Year of publication: 2023
Summary: Ресторанний бізнес є однією з найбільш рентабельних галузей світової економіки та провідним напрямом економічного та соціального розвитку країни. Це пов’язано, з одного боку, з тим, що харчуватись у закладах ресторанного господарства стало сучасним стилем життя, а з іншого боку, порівняно невеликі капіталовкладення у відкриття ресторану можуть окупитися протягом двох чи трьох років. Керівництво кожного ресторану задля нарощування конкурентних переваг і підвищення рівня його рентабельності, повинно мислити стратегічно: формувати візію та місію підприємства, а також розробляти стратегію його подальшого розвитку.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28748
Publication type: Тези доповіді
Publication: Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доп. X Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 06-07 квіт. 2023 р. Київ, 2023. С. 461-463
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28748.pdf Size : 1061579 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge