| id: | 28747 |
|---|---|
| Назва: | Впровадження програми лояльності споживачів в діяльність закладів ресторанного бізнесу |
| Автори: | Рябенька М. О. |
| Ключові слова: | лояльність, програма лояльності, заклади ресторанного бізнесу |
| Дата публікації: | 2023-07-07 10:23:17 |
| Останні зміни: | 2023-07-07 10:23:17 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Формування лояльності є вагомим фактором успіху діяльності закладів ресторанного бізнесу. Під час розроблення програм не варто загострювати увагу й використовувати один-єдиний елемент, а слід продумати всю сукупність методик. Тоді їх періодичне чергування (знижок і бонусів, акцій або подарунків) дасть змогу уникнути звикання й втрати інтересу споживачів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28747 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Туризм XXI століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності : тези доп. III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23 трав. 2023 р. Київ, 2023. С. 212-214 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28747.pdf Розмір : 23889070 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |