Репозиторій ВТЕІ
id: 28746
Назва: Організація роботи закладів ресторанного бізнесу під час війни в Україні
Автори: Рябенька М.О.
Ключові слова: індустрія гостинності, заклади ресторанного бізнесу, організація ресторанного бізнесу, воєнний стан, реорганізація бізнесу
Дата публікації: 2023-07-07 10:18:03
Останні зміни: 2023-07-07 10:18:03
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті встановлено, що під час воєнних дій на території України підприємства ресторанного бізнесу постраждали більше, ніж під час пандемії Covid 19. Заклади, які опинились не в окупованих територіях і керівництво яких швидко зреагувало на сучасну воєнну ситуацію, змінили свою організацію і направили свої дії на підтримку української армії. Тобто головну місію багато підприємств ресторанного бізнесу втратили. З елітної, крафтової кухні вони пристосувались до звичайних доступних українських страв, які мають наразі задовольнити потреби і надати волонтерську підтримку українському споживачу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28746
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : зб. пр. Міжнар. наук.-практ. форуму, м. Львів, 19-21 квіт. 2023 р. Львів, 2023. С. 443-449
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28746.pdf Розмір : 989330 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити