| id: | 28746 |
|---|---|
| Назва: | Організація роботи закладів ресторанного бізнесу під час війни в Україні |
| Автори: | Рябенька М. О. |
| Ключові слова: | індустрія гостинності, заклади ресторанного бізнесу, організація ресторанного бізнесу, воєнний стан, реорганізація бізнесу |
| Дата публікації: | 2023-07-07 10:18:03 |
| Останні зміни: | 2023-07-07 10:18:03 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | У статті встановлено, що під час воєнних дій на території України підприємства ресторанного бізнесу постраждали більше, ніж під час пандемії Covid 19. Заклади, які опинились не в окупованих територіях і керівництво яких швидко зреагувало на сучасну воєнну ситуацію, змінили свою організацію і направили свої дії на підтримку української армії. Тобто головну місію багато підприємств ресторанного бізнесу втратили. З елітної, крафтової кухні вони пристосувались до звичайних доступних українських страв, які мають наразі задовольнити потреби і надати волонтерську підтримку українському споживачу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28746 |
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
| Видавництво: | Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : зб. пр. Міжнар. наук.-практ. форуму, м. Львів, 19-21 квіт. 2023 р. Львів, 2023. С. 443-449 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28746.pdf Розмір : 989330 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |