id: | 28746 |
---|---|
Title: | Організація роботи закладів ресторанного бізнесу під час війни в Україні |
Authors: | Рябенька М.О. |
Keywords: | індустрія гостинності, заклади ресторанного бізнесу, організація ресторанного бізнесу, воєнний стан, реорганізація бізнесу |
Date of publication: | 2023-07-07 10:18:03 |
Last changes: | 2023-07-07 10:18:03 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У статті встановлено, що під час воєнних дій на території України підприємства ресторанного бізнесу постраждали більше, ніж під час пандемії Covid 19. Заклади, які опинились не в окупованих територіях і керівництво яких швидко зреагувало на сучасну воєнну ситуацію, змінили свою організацію і направили свої дії на підтримку української армії. Тобто головну місію багато підприємств ресторанного бізнесу втратили. З елітної, крафтової кухні вони пристосувались до звичайних доступних українських страв, які мають наразі задовольнити потреби і надати волонтерську підтримку українському споживачу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28746 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : зб. пр. Міжнар. наук.-практ. форуму, м. Львів, 19-21 квіт. 2023 р. Львів, 2023. С. 443-449 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28746.pdf Size : 989330 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|