Репозиторій ВТЕІ
id: 28733
Назва: Менеджмент готелів і ресторанів
Автори: Рябенька М.О.
Ключові слова: менеджмент готелів і ресторанів
Дата публікації: 2023-07-06 10:52:37
Останні зміни: 2023-07-06 10:52:37
Рік видання: 2020
Аннотація: Метою вивчення дисципліни «Менеджмент готелів і ресторанів» є обґрунтування теоретичних положень з організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності, управління підприємствами індустрії гостинності та формуванні практичних навичок використання цих знань для прийняття управлінських рішень. А також підготовка висококваліфікованих фахівців, які будуть спроможними забезпечувати високий рівень управління закладами готельно-ресторанного господарства і швидко адаптуватися до сучасних принципів і технологій менеджменту в підприємствах світової індустрії гостинності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28733
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 59 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28733.pdf Розмір : 460462 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити