id: | 28727 |
---|---|
Title: | Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства Вінниччини з національною кухнею (на матеріалах ТОВ «Юнік», кафе «Дубовий гай») |
Authors: | Бондарчук Д.Ю. |
Keywords: | ресторан, перспективи, розвиток, індустрія гостинності, ресторанний бізнес, інноваційні шляхи |
Date of publication: | 2023-07-06 10:18:43 |
Last changes: | 2023-07-06 10:18:43 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні засади розвитку ринку ресторанного бізнесу. Визначено та охарактеризовано наукові підходи до визначення розвитку підприємств ресторанного господарства. Розкрито специфічні особливості функціонування ресторанної сфери. Проаналізовано господарську, фінансову та економічну діяльність кафе "Дубовий Гай". Визначено напрями стимулювання організаційного і соціально-економічного розвитку досліджуваного закладу та запропоновано інноваційні шляхи розширення діяльності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28727 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28727.pdf Size : 777037 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|