id: | 28723 |
---|---|
Title: | Удосконалення цінової політики на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу = Improvement of the price policy at hotel and restaurant business enterprises |
Authors: | Рябенька М.О. |
Keywords: | цінова політика, ціноутворення, методи та стратегії ціноутворення, заклади готельно-ресторанного господарства, індустрія гостинності |
Date of publication: | 2023-07-06 10:06:20 |
Last changes: | 2023-07-06 10:06:20 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У статті розкрито сутність цінової політики та досліджено процес її формування в закладах готельного та ресторанного бізнесу. Охарактеризовано основні фактори впливу на цінову політику закладів. Запропоновано комплексну систему інформаційного забезпечення ціноутворення. Доведено, що активне впровадження сучасних інформаційних технологій у діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу є необхідною умовою її успішної роботи, оскільки точність, надійність, оперативність та висока швидкість обробки та передачі інформації дозволить вищому керівництву приймати ефективні рішення щодо формування цінової політики. У сфері ресторанного бізнесу використання інформаційної інфраструктури є необхідною умовою успішного просування продукту на національний та міжнародний ринок послуг. Здійснено обґрунтування та оцінка ефективності запропонованих заходів за допомогою методу стандартного розподілу ймовірностей. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28723 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Економіка та суспільство. 2023. Вип. 50. 7 с. |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28723.pdf Size : 294202 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|