| id: | 28704 |
|---|---|
| Назва: | Харчові добавки: класифікація та вплив на організм людини |
| Автори: | Пахомська О. В. |
| Ключові слова: | харчові добавки, продукти харчування, органолептичні властивості, консерванти |
| Дата публікації: | 2023-06-30 14:56:00 |
| Останні зміни: | 2023-06-30 14:56:00 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | У статті представлені нові дані про використання харчових добавок в Україні, про вміст їх у харчових продуктах, тенденції зростання та обсяги виробництва у світі. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28704 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 3. 14 с. |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28704.pdf Розмір : 1259996 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |