The Repository of VTEI
id: 28703
Title: Положення Кодексу Аліментаріус
Authors: Семко Т.В.
Keywords: Кодекс Аліментаріус, якість, безпечність, харчові продукти, гармонізація, м’ясні продукти
Date of publication: 2023-06-30 14:51:51
Last changes: 2023-06-30 14:51:51
Year of publication: 2022
Summary: У статті описано напрацювання та головну мету діяльності Комісії Кодексу Аліментаріусу на міжнародному рівні по правилах національної системи контролю продуктів. Правила є основою захисту здоров'я споживача, дотримання норм міжнародної торгівлі та урахування особливостей кожної 220 країни. Вказано на головний пріоритет захисту, який передбачає виконання мінімально необхідних вимог до продукту по безпечності (відсутність ризику для здоров'я людини) і якість.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28703
Publication type: Збірник наукових праць
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 219-224
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28703.pdf Size : 1476960 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge